Dino Safari

Fantasztikus élmény, feledhetetlen családi kaland egy soha nem látott virtuális valóságban. Először Magyarországon a DinoSafari VR.

A DinoSafari napjaink legmodernebb VR technikájával kelti életre a Föld 100-200 millió évvel ezelőtti elővilágát. Egy feledhetetlen időutazás a dinoszauruszok földjére, ahol szabadon sétálhatunk a dinók közt és élethű élményt kaphatunk egy őskori túrán, tapasztalt vezetők segítségével.

“A legmodernebb VR technológiával keltjük életre az őskor egy ismeretlen, titkos korszakát, amit barátaiddal, családtagjaiddal együtt, közösen fedezhettek fel, s többmillió évet utazhattok a virtuális térben. Kutathattok egy eltűnt expedíció maradványai után, körbenézhettek egy rég eltűnt, ősi világban, találkozhattok rég kihalt fenevadakkal… és akár meg is érinthetitek őket.”

Magyarországon először, de Európában is az elsők között épült fel az ultramodern VR stúdió, ami a virtuális valóság eddig még nem látott szintjével vár egy nagy kalandra. Szabadon - kábelek nélkül - sétálhatunk, miközben minden érzékszervünkre ható ingerek érnek minket. Ehhez biztosítunk számítógépet és VR sisakot, …. s hirtelen körülöttünk teremnek az őskor legcsodálatosabb élőlényei. 

Belépés gyerekeknek 10 éves kortól lehetséges, de az idősebb korosztálynak is kihagyhatatlan élmény.
Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy 140 cm feletti látogatókat tudunk csak fogadni az élményparkba a VR felszerelés helyes használata miatt.

Kérjük vegyék figyelmbe, hogy az alábbi belépési kritériumoknak egyidejúleg teljesülnie kell a látogatás alatt: 
Az élményben résztvevő személy:
- 140 cm-nél magasabb
- 10 éves kor feletti, 18 éves korát ha nem töltötte be, akkor szülői beleegyezéssel rendelkezik
- felelősségvállalási nyilatkozatot kitöltötte
- nem áll drog és alkohol befolyásoltsága alatt

Kérjük, vásárláskor vegyék figyelembe, hogy körönként egyszerre 3 fő vehet részt az élményben!